Primăvara ne oferă atâtea verdețuri și crudități și noi parcă nici nu realizăm. Continuăm să consumăm aceleași alimente dintotdeauna care nu aduc nici un aport nutritiv organismului. Doar să privești toți copacii înverziți și iarba de verdele ei crud, ai impresia că trăiești un vis. Primăvara aceasta ca niciodată, am intrat în comuniune cu natura mai mult și mai mult și am simțit că noi suntem din natură. Am realizat că primăvara este izvor de viață, tot ce faci în lunile de primăvară (fie că e vorba de servici, mâncare, haine, călătorii sau școală) îți conduc restul anului. Stai o clipă și reflectă... Nu primăvara încep toate? Faci planuri, începi proiecte, stabilești concediul de vară/toamnă etc. Te las să reflecți cu un bol de salată a cărei gusturi te vor încânta!
Salată cu nuci
Ce-ți trebuie:
- 4-5 nuci medii
- 2 ridichi roșii
- 1-2 ciuperci champignon
- 10 frunze de salată verde
- 1/2 grepfruit
- sare, ulei de măsline
- 1-2 linguri pline de bulgărași de brânză de vaci
Pregătire:
Nucile le cureți șimle tai mărunt pe dog.
Speli legumele și le tai cubulețe sau felii subțiri.
Pui totul într-un bol: ridichile, ciupercile și frunzele de salată. Adaugi nucile. Sărezi după gust și picuri puțin ulei de măsline.
Storci grepfruit-ul și apoi adaugi și miezul.
Salata e gata. Așază pe farfurie și ornează cu bulgărași de brânzică. Poftă bună!
Servus!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu