luni, 24 februarie 2014

Smoothie energizant

Secretul energiei stă în combinarea corectă a ingredientelor. Și mai stă în ceva. Voința organismului de a primi energie adevărată. Fiindcă unii sunt atât de plini de toxinele și de sedimentele alimentelor din comerț (practic tot ce este ambalat), încât corpul refuză și reacționează rebel când nu primește ce este obișnuit. Noi, românii suntem niște mâncători de produse cereale. Dacă nu primim pâine sau derivate din grâu, simțim, mai repede sau mai târziu, nevoia acestor produse. Aici intervine tăria noastră, dorința, voința de a schimba în bine stilul nostru de viață. De fapt, cați ani vreți să trăiți? În funcție de asta puteți să alegeți ce să consumați.Mai mult, dacă privim generația de după al doilea război mondial, observăm că este și cea cu cele mai multe probleme de sănătate. Fiindcă de atunci s-a început consumul produselor industriale, procesate, rafinate.
Așadar, ce alegem? Industria alimentară sau natura care și până la industria alimentara a oferit, și încă ce frumos!, mâncarea noastră cea de toate zilele!!
Alegerea parcursului vieții personale îți aparține. Si ea trebuie să fie completă, căci parțial nu se fac progrese vizibile - nici într-un domeniu.
Cu acest gând vă ofer acest deliciu plin de energie, ca să vă formați o idee asupra cât de gustoasă poate fi natura pură!

Smoothie energizant

De ce ai nevoie

- 1-2 kiwi medii, copți, ușor moi
- 1 portocală
- 2 clementine
- 1 banană mică, coaptă
- 1 măr
- 1/2 avocado copt
- sucul de la 1/2 lămâie/lime

Cum transformi natura

Nimic mai simplu! Evident, toate fructele trebuie spălate întâi, curățate de coajă, exceptând mărul și, eventual kiwi (dacă coaja e moale și bine frecată cu peria).
Se taie cuburi sau bucăți potrivite pentru blender.
Se pun toate în blender, ultima dată sucul de lămâie și se mixează, prima dată la viteză mică, apoi crescând vitezele. Rezultă un lichid, păstos - cremos foarte aspectuos. Dacă doriți, îl puteți subția cu apă de izvor și adăuga o linguriță de miere pentru a fi dulce.
Eu personal nu îl lungesc, e foarte delicios așa cum iese de la blender. Aspectul cremos este dat mai ales de avocado, care e consistent și conține uleiuri, foarte hrănitoare!
Turnați smoothie-ul într-un pahar sau containere/ shakere pe care le luați cu voi pe drum și bucurați-vă de acest smoothie delicios! Fiindcă conține avocado și banană, Smoothie energizant este sațios, ține de foame - asta îl face super optim pentru zilele când sunteți plecați multe ore de acasă și aveți nevoie de energie!

Multă sănătate!






Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...